Следвайте ни

Тити: Васил Божков ще ми прати акциите на ФК Левски по DHL утре

viber icon

Избягалият в Дубай хазартен бос Васил Божков ще даде акциите на футболен клуб "Левски" на баскетболния треньор Константин Папазов. Това обяви самият Тити, който получил по телефона уверение от бизнесмена, срещу когото има 11 повдигнати обвинения, и приближения до него Георги Попов, който държи близо 87% от клуба.

"Голямата новина е, че господин Божков и господин Попов няма да фалират "Левски". Ще бъдат изпратени акциите и няма да възпрепятстват по никакъв начин оцеляването на "Левски", обяви Папазов в предаването "120 минути" по Би Ти Ви.

Тити благодари на двамата "от името на всички, които обичат "Левски". В началото на седмицата той изрази желание да стане приносител на акциите след разговор с Божков.

"Господин Божков е безспорно най-добрият от тези, които са управлявали", добави баскетболният треньор по повод на бизнесмена, който наскоро призна, че е изкарал близо 3 седмици в затвор в ОАЕ, преди да бъде пуснат в нает от него апартамент.

Известният с култовите си реплики Папазов нарече себе си "лост за оцеляването на "Левски". И обясни как на практика акциите ще стигнта до него. "Господин Божков днес на обяд ми се обади и каза: "Тити, виждам те, че много искаш. Изпращам ги утре по DHL и ще те намери човек".

"Аз съм човекът с най-продължително участие в управлението на българския спорт. "Левски" ще го има и ще бъде първият клуб с нов начин на финансиране и нов начин на управление", каза Папазов.

"Това е тема на следващ разговор", каза Папазов на въпрос кой ще осигурява издръжката на клуба. "Това е моя отговорност".

Васил Божков е извън България от края на януари. Сред повдигнатите срещу него обвинения има и за ръководене на организирана престъпна група, убийства и изнасилвания.

По-рано през седмицата от ФК "Левски" официално поискаха помощ от държавата. Премиерът Бойко Борисов обаче заяви, че това може да се случи единствено при смяна на собствеността на 26-кратните шампиони на България.

 

Коментари (3)

DHL

11.05.2020 | 00:51

Ще ти ги прати ,ама друг път.Фурми- може.

Отговори
2 0

irinka

10.05.2020 | 18:45

Този мизерник едва ли не нарича престъпника Божков "велик спасител на Левски". Какво падение и уродство!

Отговори
3 4

000

10.05.2020 | 18:56

Ти как разбра че е престъпник от вестниците

Отговори
3 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?