61

Тик Ток звездата на "Ботев" изригна: Напредвам, а не играх срещу Спартак (Москва)!

Футболистът Ботев (Пд) Михаил Прокопиев изригна остро срещу треньора Бруно Балтазар, че не е бил пуснат да играе в най-сериозната контрола на тима - тази срещу руския гранд Спартак Москва, загубена с 0:1. Руският халф, който има над един милион последователи в социолната мрежа, публикува любопитен коментар в профила си в Телеграм.

Ето какво написа Михаил Прокопиев:

Летим в самолета и се замислих по тази тема: Защо аз, който вече 14 години играя футбол под ръководството на повече от 10 квалифицирани треньори, все още продължавам да вълнувам от това, че не са ме пуснали в някой мач? Всъщност, спрях да реагирам силно емоционално на лоши житейски ситуации, защото си мисля така: "е, вече се случи, защо сега трябва да бъдеш много тъжен и да разсъждаваш", просто ще отмине. Но сега, след 3 години отново се сблъсках със ситуация, в която не ме пуснаха да играя в мач и това все още не е отминало в мен.

Това на снимката е от тренировка след мача с Урал: За първи път започвам да се чувствам комфортно. Увереността на треньора, направих два поредни не лоши двубоя, всичко постепенно се подобрява. След 24 часа всичко се променя и започва някакъв вид поведение: Ще проявявам недоволство по време на тренировка, повече от обикновено ще демонстрирам лошото си настроение и т.н. Разбрах, че не съм сред титулярите, защото имаше възстановителна тренировка. Но в такива лагери и след последователен напредък би било логично да те пробват в най-сериозната контролна среща. И най-глупавото е, че абсолютно разбирам, че след това за мен определено няма да е по-добра ситуацията, но за начало е това...

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Доньо Джибров

Доньо Джибров

31.01.2023 | 14:31

Топ новина!!!Топ дует- аз и моя съмишленик С.Г. от 'Парцал 24"!!!Наздраве!

Отговори
2 1

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?