Ти да видиш, Русата Златка и Джизъса препънаха Реал

Зорки репортери разкриха тайната за стряскащото безсилие на Реал Мадрид в последния домакински мач със Селта (2:2) този уикенд.

Русата Златко и Благо Джизъса невлекли тежка прокоба на  Белия балет, хвърляйки пъпа на новородения си син на терена на "Сантяго Бернабеу" по време на тура си в Испания този уикенд.

Ако сте гледали мача, ще сте наясно вече защо топката тупна нетипично пред крака на Гарет Бейл в средата на второто полувреме и уелсецът почти рани бременна жена на седмия ред зад вратата.

Златка и Благо се надяват синът им някой ден да задмине баща си и вместо в Терек Грозни, да блести за Реал. Нашите обаче не бяха звездната двойка на стадиона в неделя вечерта.

Руснакът Фьодор Смолов удари в земята всички ВИП гости. Нападателят, вкарал първия гол за Селта вчера, дойде в тима от Локомотив Москва.

Фьодор стана известен с жена си Наталия Лопирева (на снимката  вляво). Двамата се разведоха, тъй като се оказа, че повече мъже са спали с манекенката, отколкото с матраците Дормео. След това Смолов реши да туши мъката в обятията на Миранда Шелия. Тя обаче се оказа с прекаленно широки пръсти, които станаха причана Смолов да премине от Краснодар в Локомотив Москва.

За да има хепиенд в историята, Фьодор намери себе си миналата година. Той си хвана за гадже 17-годишна рускиня, живееща в Лондон, ревностна фенка на Челси. Оказа се, че Маша Юмашева има едно друго предимство - тя е една от внучките на бившия президент на Русия Борис Елцин.

Та като заговорихме за пъпа, дано малкият Джизъс заиграе в Белия балет някой ден, та поне някой от рода им играе истински футбол. 

Апропо, знаете ли защо Валери Божинов замина да играе в Пескара? Ами, италианците ни затрупаха с боклук напоследък, та защо да не им върнем жеста. Бъдете сигурни - Пескара е 16-ият тим в кариерата на Валери, но не последният.

На снимката най-горе (от ляво на дясно): русата Маша (Наталия Лопирева), черната Маша (Миранда Шелия) и ой на дядка (Маша Юмашева)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?