49

TELUS International Bulgaria се включва в надпреварата за купата на фондация “Димитър Бербатов”

Само след броени дни, на 8 и 9 октомври, на терена на Национална Спортна Академия (НСА) "Васил Левски" в София, ще се проведе първият по рода си турнир за Купата на бизнеса! Събитието се организира от фондация “Димитър Бербатов” и ще изправи корпоративните отбори на най-големите компании в България в съревнование за купата и ще ги обедини в обща благотворителна кауза. На терена на събитието ще премерят сили общо 12 отбора от света на бизнеса, под съпровода на футболната легенда Димитър Бербатов!

Ексклузивното първо издание на събитието има за цел да ангажира социално отговорните бизнеси в страната и да ги обедини в своята кауза - Развитието и подкрепата на младите таланти в България!

Отборът на TELUS International Bulgaria се присъединява към надпреварата с 9 представители от различни екипи на компанията от пловдивския и софийския офис.

Чрез участието си в турнира, компанията се включва сред останалите 11 дарители като 100% от таксата за участие отива директно като дарение за фондация “Димитър Бербатов” в помощ на млади хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби в различни сфери, както и да им даде шанс да ги споделят със света.

В момента TELUS International Bulgaria разполага с 3 офиса в България - два в София и един в Пловдив и над 4200 служители. Компанията предлага иновативно клиентско обслужване на повече от 50 езика и е най-големият работодател в Customer Experience (CX) индустрията в страната. Има над 50 клиента от различни индустрии, лидери в бързо развиващите се технологии и електронна търговия, финтех, финанси, гейминг и туризъм.

Един от основните фокуси на TELUS International Bulgaria, които отговарят за успеха на компанията, са именно нейните служители. Грижата за тях и желанието за развитие на техните хобита и таланти са още една движеща сила зад подкрепата на събитието.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?