61

ТелеграмНО за Ботев

В Ботев отчетоха изненадващ растеж на канала си в Telegram, който за един ден е покачил ползвателите пет пъти - от 200 до 1000. Последната публикация за дошлия на проби Михаил Прокопиев предизвика 10 000 прочитания. Да отбележа, че Прокоп (както е известен играчът) има над 1 милион последователи в "ТикТок“.

Едва ли Telegram е цел на екипа в Коматево. За тези, които не знаят, Telegram не е социална мрежа, а вид месинджър, популярен предимно в Русия. Неговото разрастване със сигурност не влиза в плановете на "жълто-черното" ръководство. В Telegram има групи, в които срещу заплащане се дават прогнози за изхода на мачове - не вярвам този таргет да е в целите на Ботев.

Иначе, увеличението е заради Михаил Прокопиев, чиито последователи са харесали и канала на пловдивчани. Това няма да донесе бизнес ползи за клуба, тъй като сега в Русия не може да бъде продадена нито една фланелка на Ботев.

А за футболиста на проби, ето мнението на заместник генералния директор по спортното развитие на Зенит Андрей Аршавин: "Ако Прокоп (Михаил Прокопиев) можеше да играе в професионалния футбол, той вече щеше да е играл. Така че няма развитие при него". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?