102

Тежка загуба за Хебър в Разград ВИДЕО

Шампионът Лудогорец нанесе най-голямата загуба на Хебър от началото на сезона, разгромявайки го с 6:0 като домакин в мач от IX кръг на efbet Лига. Два гола за успеха на "орлите" отбеляза Спас Делев. Той се разписа в 44-ата минута с добро изпълнение от фаул и в 48-ата минута. Останалите попадения бяха дело на таланта от школата на "орлите" Иван Йорданов, който вкара още в 4-ата минута, Рик Джонатан, Бернард Текпетей и Кирил Десподов. 

Двубоят започна ударно за домакините, които поведоха още в 4-ата минута. Фон Витри центрира отдясно, Дебърлиев боксира в краката на Йорданов. Младият халф на "орлите" шутира с левия крак, стражът на гостите не успя да избие и топката влетя в мрежата му за 1:0.

В 20-ата минута Рик изведе отлично Текпетей отдясно в наказателното поле на Хебър, но крилото на разградчани центрира лошо към непокрития на задната греда Делев. По-малко от 120 секунди след това Дебърлиев изби опасен удар на Рик по земя.

Доминацията на Лудогорец продължи и след това и в 27-ата минута Рик Джонатан покачи на 2:0. Бразилецът се възползва от много добър извеждащ пас на Текпетей и останал сам срещу Дебърлиев майсторски "копна" топката над вратаря.

Десет минути по-късно "орлите" "убиха" и малкото останала интрига с трето попадение. Йорданов добави към сметката си освен гол и асистенция. Юношата на разградчани изведе с дълъг пас Текпетей, а фланговият футболист се разписа след диагонален удар по земя от 17-18 метра.


Секунди преди края на първата част бранител на гостите избута Делев пред наказателното поле. Потърпевшият се нагърби с изпълнението на прекия свободен удар и вкара за 4:0 след фалцов изстрел над стената.

Лудогорец можеше да отбележи пети гол в началото на второто полувреме след пробив и подаване на Десподов, но бранителите на Хебър изчистиха. Атаката завърши с удар на Групер отдалеч в аут.

В 48-ата минута нищо не бе в състояние да спаси гостите от поредно попадение в тяхната врата. Десподов намери с пета Фон Витри, койт подаде по земя за Делев на близката греда и нападателят вкара още веднъж за 5:0.

Лудогорец продължи да атакува и в 61-ата минута стигна до шести гол. Фон Витри комбинира с Делев, който от своя страна намери по земя Десподов, а последният прониза Дебърлиев с удар от десетина метра.

В 88-ата минута резервата Марсел отправи страхотен шут извън границата на наказателното поле, но Падт изби в корнер.

Така Лудогорец постигна най-убедителната си победа от началото на първенството четири дни преди домакинството срещу Рома в първи мач от груповата фаза на Лига Европа.

Лудогорец - Хебър 6:0

1:0 Иван Йорданов 4
2:0 Рик Джонатан 27
3:0 Бърнард Текпетей 37
4:0 Спас Делев 44
5:0 Спас Делев 48
6:0 Кирил Десподов 61

Хебър: 1. Петър Дебърлиев, 5. Мартин Михайлов, 28. Узира Корнел, 10. Пламен Крумов, 38. Хлеб Бухал, 11. Цветелин Тонев(к), 98. Георги Търтов(46 - 3. Богомил Божуркин), 23. Клаудио Бонани, 12. Емануил Манев(46- 30. Боян Кнежевич, 9. Есеола Хабиб(69 - 39. Ивайло Михайлов), 77. Окатй Хамдиев(60 - 97. Венсан Марсел)

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?