61

Таско Тасков става шеф в Локо Пловдив

Бившият рефер Таско Тасков e получил покана за работа в Локомотив Пловдив. Той напусна наскоро Пирин Благоевград, като истинската причина да го стори е именно предложението от черно-белите. При орлетата Тасков първо заемаше длъжността "маркетингов директор", а после стана и изпълнителен шеф след напускането на Ива Уорън. Наскоро той обяви, че си тръгва от Пирин, заради разминавания във вижданията за развитието на клуба. До края на май бившият съдия е в отпуск, а от 1 юни се очаква да започне работа в Локомотив Пловдив.

Преди Пирин Тасков бе директор и във ФК ЦСКА 1948 Сф. Така смърфовете ще са третият роден клуб, в който ще работи. На „Лаута“ тепърва ще се уточнява каква точно длъжност ще заема, но най-вероятно също ще е изпълнителен директор. Той е бил поканен лично от новите собственици на черно-белите, които са имали дълъг разговор с него за бъдещето на клуба след оттеглянето на Христо Крушарски.

Ще има и други структурни промени на „Лаута“, категорични бяха от клуба. Предстои изграждането на солидно скаутско звено. То се оглавява от легендата Христо Колев-Бащата. С помощта на Таско Тасков ще бъде засилена и маркетинговата част в Локо. В клуба, по настояване на спортно-техническия щаб, бе върната и психоложката Илиана Димитрова. Засега на „Лаута“ длъжността "спортен директор" ще продължи да бъде замразена след напускането на Георги Иванов-Гонзо. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Родна джунгла

Родна джунгла

29.04.2022 | 09:50

Таско ще работи със съдиите,под надзора на Узунов...Мила родна картинка!!!

Отговори
1 0

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?