Следвайте ни

Строителят на Колежа: Гарантирам 4 трибуни

viber icon

Собственика на фирмата изпълнител на строителните работи по стадион Христо Ботев Илиян Филипов разпространи изявление, с което гарантира, че след приключване на Етап 1 от строителството стадионът ще е бъде с 4 трибуни и 18 777 седящи места и ще получи лиценз за мачовете от вътрешното първенство. Той обяви това в отговор на покачващото се напрежение между жълто-черните фенове, които организираха протест пред Общината, притеснени, че с отпуснатите от държавата средства ще се построят по-малко трибуни. 

„Гарантирам пред цялата „жълто-черна” общественост, че стадион „Христо Ботев” ще бъде с 4 трибуни, 18 777 седящи места и с възможност за взимане на лиценз за Efbet лига при приключването на Етап 1. В момента тече препроектиране на стадиона, за да направим промените с прехвърлянето на съблекалните, мокрите помещения и другите спомагателни обекти. За това се иска технологично време. Не знам откъде идват притесненията, като се надявам някой умишлено да не внася напрежение. Има две неща, които не зависят от мен – седалките и терена. Решението за това трябва да се вземе от Община Пловдив. Всичко друго до последния детайл, ще бъде изпълнено от нас, както го заявихме”, обяви Филипов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Филип Плейн

Филип Плейн

01.07.2021 | 21:02

Няма да си купи Илиян два анцуга и ще има 4 трибуни.

Отговори
1 1
Бончо

Бончо

01.07.2021 | 13:36

Илиян Плейна

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?