Строги наказания за Ботев, Локо олекна с 1000 лева

Дисипкомисията към БФС наказа с официално предупреждение за лишаване от домакинство Ботев Пловдив след дербито с Локомотив. Причината е, че неустановен още запалянко е полял с вода длъжностно лице. Общата санкция на жълто-черните е 3300 лева. 2000 лева са за агресията срещу въпросния човек, а 1000 лева са за обидни и нецензурни скандирания. 300 лева пък са за използване на факли.

Дисципкомисията не подмина и Локомотив. Черно-белият клуб се задължава да възстанови щетите, нанесени на подобието на сектор за гости в Коматево. 1000 лева пък ще трябва да плати президентът Христо Крушарски за обидни и нецензурни скандирания на агитката. 

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев е наказан за 2 мача и глобен с 5000 лева за червения картон, който получи непосредствено след края на мача между неговия тим и Левски (0:0), обяви Дисциплинарната комисия към БФС. Помощник-треньорът Добри Митов пък е санкциониран за една среща и глобен с 2000 лева. Общо червените ще трябва да платят глоби в размер на 12 300 лева. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?