61

Страхотна новина за академията на Ботев Пловдив

Страхотна новина за академията на Ботев разкри новият методист на школата Даниел Коен. Той обяви, че ще бъде направена специална програма на някои отбори, за да може интеграцията на играчи от ДЮШ към първия състав да бъде по-бърза. 

"Искаме да направим специална програмаза нас самите. Със сигурност тя ще повлияе на старши треньора на първия отбор. Най-добрите отбори в академията ще тренират и играят като първия отбор. А в останалите тимове ще опитваме да внедрим програма насочена към индивидуалното", призна Коен пред клубната телевизия. 

"Най-добрите отбори ще играят като мъжкия, защото искаме талантите да са готови, да може старши треньорът да използва тези играчи и като повика някой, той да знае как точно играе мъжкият отбор. Може вече да видим примери с Точукву Нади, който беше в академията, сега в дубъла, а сега и при мъжете. Сигурен съм, че ако свършим добре работа, ще дадем на треньора причина да привлече повече играчи от школата", завърши Коен. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Прах в очите

Прах в очите

13.04.2022 | 09:25

Ако ще се дава шанс на децата от школите трябва да НЕ играят афрошведските футболисти. А когато новия собственик прибра акциите ни съобщаваха, че той има договор с около 2000 такива футболистчета, надъхани, гладни, жадни за победи и титли.

Отговори
0 0

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?