Стотици фенове на Локото гледат на видеостена битката срещу Тотнъм СНИМКИ/ВИДЕО

Стотици фенове на Локомотив окупираха пловдивска улица и се събраха да гледат черно-белите в битката срещу английския гранд Тотнъм, която е част от втория квалификационен кръг на „Лига Европа“ на голям екран. Той е 54 квадратни метра и е поставен точно до комплекса в Лаута на ул. Цветан Лазаров, която е от източната страна. Срещата се играе при закрити врати, заради изискване на УЕФА против пандемията COVID 19.

Час преди срещата имаше технически проблем с приемника на кабелния оператор, но вече е отстранен. 

Първите запалянковци започнаха да се стичат пред стената малко  след 17:30 и трескаво обсъждаха вълненията си около представянето на любимия клуб. Повечето от тях се надяват, късметът да се усмихне на черно - белите и да победят. А някои дори и прогнозират кои ще вкара головете - Митко Илиев и Анте Аралица. 

По-рано сутринта около 8:30 часа Бруно Акрапович проведе тонизиращо занимание с момчетата. Отборът пък простигна на стадиона за мача около 120 минути преди началния сигнал.

Акрапович спази традицията да не вика възпитаниците си в хотел преди домакински двубой независимо от важността му. След тренировката вчера играчите се прибраха да спят по домовете си.

Междувременно отборът на Тотнъм каца в сряда в 19,35 часа с Боинг 737  в Пловдив, бързо премина през граничния контрол и се отправи към хотел „Империал“, където са отседнали. Английският клуб отказа тренировка преди мача и вместо това прекара целия ден в хотела. Всички ястия, които опитаха футболистите на Тотнъм в "Империал" преди мача с Локо, бяха измервани до грам, научи "Марица".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Covid

Covid

17.09.2020 | 19:16

Не виждам нито един с маска. Все едно няма Ковид. След седмица ще видим колко ще е ръстът на заболели в града.

Отговори
3 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?