Следвайте ни

Столът на Дерменджиев се разклати! Вижте какво казаха Емил Костадинов и Фурнаджиев ВИДЕО

viber icon

Георги Дерменджиев може да бъде сменен като национален селекционер, стана ясно от изказвания на вицепрезидентите на БФС Емил Костадинов и Атанас Фурнаджиев. След загубата с 1:3 от Унгария, която ни изхвърли от Евро 2021 нито един от двамата не каза в прав текст, че пловдивчанинът може да бъде уволнен. Нито Костадинов, нито Фурнаджиев обаче застанаха зад Дерменджиев.

Героят от Парк де Пренс многозначително заяви, че бъдещето на специалиста трябва да бъде обсъдено, а колегата му пък отправи критики за грешки в състава на мача с Унгария.

"За мен тези млади играчи, които видяхте - Доминик Янков, Георги Йомов и Кирил Десподов, трябваше да са титуляри. Имаме потенциал, който за в бъдеще се надявам да бъде развит. Трябва да израстваме още", заяви от своя страна Фурнаджиев, а после бе помолен да коментира бъдещето на селекционера Георги Дерменджиев и думите на Емил Костадинов, че то трябва да се обмисли.

„А, сега аз не мога да коментирам изказване на г-н Костадинов. Аз казах, каквото имам да казвам", каза Фурнаджиев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

намръщенЪ

намръщенЪ

09.10.2020 | 13:04

А Героят от "Парк д'Пренс" би ли седнал на стола на Г.Дерменджиев? С този материал - толкова!

Отговори
1 0
Един шофьор

Един шофьор

09.10.2020 | 08:39

Преди беше виновен Боби Михайлов, после Балъков, после Хубчев сега бай Гошо в тази държава нищо не върви с изключение на краденето за това протестират хората.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?