Следвайте ни

Стоичков връчи Златната топка на Татяна Лолова

viber icon

Мегазвездата на българския футбол направи страхотен жест към примата на театъра и киното ни Татяна Лолова.  Камата връчи на достолепната дама Златната топка, с която бе удостоен за най-добър футболист на света преди 25 години.
"Никога няма да забравя деня, в който видях "Златната топка" с името ми за първи път. Няма как да забравя и как спечелих Шампионската лига, няма как да забравя и голмайсторския приз от световното първенство през 1994 година. Тези неща се помнят", заяви Стоичков пред медиите, дошли да отразят събитието.

Това е последното събитие за 2019 г., но Стоичков и издателство „Софтпрес" кроят планове за повторение на лятното турне и през 2020 г. След успешни представяния на биографията му в Лондон, Чикаго, Торонто и Варшава, се подготвя и мащабно събитие в Барселона през пролетта.

„Христо Стоичков. Историята" се превърна в най-продаваната биография в България през 2018 г., като очакванията на издателството са до края на 2019 г. общият тираж да премине 70 000 екземпляра.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (2)

ЛЪВ

23.12.2019 | 21:32
1 1

ИЦО Е ВЕЛИК

МНОГО ВАЖНО = АМА МНОООГО, ХЕЙ!

23.12.2019 | 19:17
1 1

МНОГО ОТОТДАВНА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАМАТА КАКВО-ЩО ... ВМЕСТО ДА ДРАПА ЗА ВНИМАНИЕ (И ПЛЯЧКА) ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ТОЙ БИВА ДОСТОЙНО ДА СЕ ОТТЕГЛИ КЪМ ВЪДИЧАРСТВО СЛЕД КАТО ЦЕЛИ ДОЦЕНТИ СИ ПОДАДОХА ОСТАВКИТЕ ЗАРАДИ ХОНОРИС-КАУЗАта от ПУто... "Мегазвездата на българския футбол направи страхотен жест към примата..." ДРЪН-ДРЪН., МНОГО ВАЖНО (ИМА ЛИ КОРАБ ДА ПЛУВА В ОКОТО МИ?) БАЙ-БАЙ, МАЙНА, 'ОДИ ДРОБИ ЗЕЛЕ У БАРСЕЛОНИЯ = GO CHOP CABBAGE

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?