Следвайте ни

Стоичков изказа болката си: Финландците ни намазаха ските

viber icon

Голямата звезда на българския футбол Христо Стоичков бе много натъжен от загубата на националния ни отбор от Финландия. Преди двубоя той прогнозира победа за наследниците си. "Финландците са майстори в мазането на ските. Но във футбола... Тъжно ми беше да коментирам този мач за милиони американци, които ни аплодираха като футболна сила през 1994-а", написа Христо Стоичков в страницата си във Фейсбук.

Така Ицо посочи болезнената истина, че България стигна дотам да пада от страна, в която ските са далеч, далеч по-популярни от футбола и допреди няколко години нямахме никакви проблеми срещу такива отбори.

Националният ни тим нямаше загуба от Финландия, но в рамките на един месец регистрирахме две първи поражения - 0:2 в Хелзинки и 1:2 в София снощи.

Камата вчера пожела успех на националите и припомни, че има само добри спомени от Финландия. "И оттам тръгнахме към САЩ '94 - 3:0, 2:0. Чакам пак победа!", написа Стоичков, който обаче беше разочарован от националите ни снощи.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай