61

Стилиян: Туристическата агенция БФС пак се оплете

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров изригна за пореден път срещу настоящото ръководство на БФС:

"Опаааа, туристическа футболна агенция БФС отново се оплете бре  . Явно в България всеки регион се ръководи от различна федерация в туризма!
Въздействието на дискриминацията породено от липсата на познания и кадри от страна на БФС в сферата на електронната регистрацията на определени нива и региони в България!
ВАЖНА и подходяща тема за проследяване - докъде стигна биещата се в гърдите федерациика?
За съжаление трябва да я нарека федерациика, защото вече се борим с Малта, Люксембург (ама май и те вече напреднаха).
Първенствата са започнали, явно искащите отличници не са преценили, че застарялата и използвана за други интереси система сама се оплита в некомпететността си за иновация, па горките забравили да си сверят часовниците и да обучат някои областни председатели, какво означава електронна регистрация и защо се използва…..
Но дали пък медиите са си направили труда да вникнат в проблемите на аматьорските и детско-юношески първенства в различните региони? Явно процеса на разследване тече с неуморими темпове?
Процес, който само може да доведе до пренебрегване на талантливи играчи по време на процеса на регистрация. На много места работата е бавена и мудна . Мога да дам пример в Зона Велико Търново, регион , където след започналите вече детско-юношески първенства все още се процедира с хартиените картотеки, да същите онези хартийки отпреди 30 години, на които се подменяха снимките и се пускаха други момчета в игра, а не тези чийто данни стоят на хартийката. Моя грешка, сега свършиха почивните месеци и явно настройката за работа ще отнеме известно време 
Забавянето и отлагането на тези процеси може да доведе до несправедливо третиране на играчите въз основа на няколко фактора.
Това неравенство може да се прояви в ПРИСТРАСТНИ оценки, неравен достъп до ресурси или пък да продължим да използваме деца в грешна възраст с различни рожденни дати. Но всъщност това не е важно, по-важното е 70 годишните делегати да си вземат надницата от 40-50 лева за ракията привечер. Защо за 50 лева трябва да ги обучаваме сега да работят дигитално   дигитализацията ще навлезе след 3,5 пък защо ли не след 10 години .
Нека въз основа на базата данни и наблюденията да избират достойните таланти за националните гарнитури. Не мама и тате да казват на БФС кой добър, кой лош. Кой става и кой не става. Ама ще прекъснат и финансовите потоци за повиквателни( другата тема съвсем скоро)
- Увеличаване на набора от таланти и осигуряването на равни възможности при регистрация на играчи позволява идентифицирането и отглеждането на по-широк и по-разнообразен набор от таланти. Това гарантира, че нито един талант не остава неразпознат или неизползван, допринасяйки за цялостния растеж и развитие на спорта.
- Приобщаващият процес на регистрация на играчи помага за поддържането на конкурентна среда във футболната общност.
Вече няколко години интелигентната федерациика се лута в опита си да запълни и закърпи години на бездействие. Но да не забравяме за какво са сложени областните отговорници! Конгресите са важни. Всичко друго ще се нареди някакси….
В заключение към написаното по-горе, колкото повече бъркаш в едно  толкова повече смърди!
Успешна седмица на всички", написа на профила си в социалната мрежа Стилиян Петров. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
mexx

mexx

03.10.2023 | 02:13

Искате ли нови усещания в SEX?`` Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg

Отговори
0 0
Бай Манчо

Бай Манчо

02.10.2023 | 21:39

Стенли , ти да знаеш какви неща се случват в школата на Марица Пд . Всеки е човек на някой , я дядо съветник , я тати ресторантьор …. После що нямаме добри национали !

Отговори
3 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?