Стефан Велев: Локо е с предимство пред Левски за Купата

Левски и Локо Пловдив за Купата ще е онтересен двубой, ако въобще се играе, коментира бившият футболист на Левски, Локомотив (Пловдив) и Славия Стефан Велев. В момента халфът е част от румънския Сепси, но призна, че най-вероятно ще напусне след края на сезона. 

"Имам своите симпатии към Локомотив. Там изкарах една прекрасна година. Имам своите симпатии и към Левски, разбира се. Там бях 2 години и половина, в които имах и хубави, но и лоши моменти. Нямам пристрастия. Локомотив е в по-добра позиция, защото спечели Купата през миналия сезон и показа доста добри игри. В Левски ситуацията е много сложна, заради финансовата криза. Чест прави на всички фенове, които помагат. Така се прави! Това показва, че има левскари, които обичат клуба и правят всичко за него. На мен лично не ми допада играта на Левски, но си има ръководство. Така са преценили. Може пък да спечелят Купата и накрая сезонът да е успешен, но на мен лично играта не ми харесва", каза Велев.

"Извънредното положение е като в България - до 15 май, но винаги има едно но. Срокът може да бъде продължен. Да подчертая, че тук случаите със заразени са много повече отколкото в България. Треньорите и ръководството се опитаха на няколко пъти да започнем с тренировките, но не се получи. Мисля обаче, че от понеделник ще започнем да тренираме.

Доста от клубовете може да фалират. Конкретно Сепси има финансова стабилност, защото в отбора се влагат пари от Унгария, но за април, май и юни ни намалиха заплатите с 50 %, което не е добре. Трябва да се съгласим. Няма какво да направим. В Румъния има закон, който е в ущърб на футболистите. Могат да ти прекратят договора или да бъдеш сложен на минимална заплата. Поради тази причина шефовете извиват ръцете на футболистите. Има и по-лоши случаи от при нас. Моят договор е до лятото и най-вероятно няма да бъде продължен, завърши Велев пред "Спортал". 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?