61

Стефан Стоянов след загубата: Неописуема емоция! Без думи!

Треньорът на "Ботев" Стефан Стоянов неочаквано изрази задоволство въпреки разгромната загуба с 0:3 от Арда. "Мисля, че направихме добри тренировки. Футболистите тренираха, защото знаеха, че ще имат професионален мач. Доволен съм от тях. Достатъчно често говоря по-дълго, сега само ще кажа – без думи. Чисто футболно не ни се получиха добре нещата, но оставам без думи в момента от тази емоция от феновете", започна Стоянов.

"Всеки мач беше различен, имахме поредица от загуби, но успяхме да пренаредим състава, дадохме малко мотивация и с малко повече късмет можеше и победа да имаме. Тук беше докосване на младите момчета до истинския футбол", добави наставникът на Ботев.

"Остава негативен вкус, че нямаме победа, но да се надяваме от новия сезон нещата да са, както трябва. Футболистите са израснали доста години тук. Подкрепата беше чудесна, ще видят, че не е страшно. Не е лесно да излезеш сам. Трябва да има хора, които да подкрепят играчите. Ще се мине по този път, но това е голям бонус за играчите. Не знам за бъдещето ми. Сега мисля за децата ми", завърши Стефан Стоянов.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
0:1, 0:2, 0:3, 0:? в следващия мач?

0:1, 0:2, 0:3, 0:? в следващия мач?

07.06.2023 | 14:34

0:1, 0:2, 0:3, 0:? - а на Колежа димки, фойерверки, ракети, селфита на терена, пионерчета правят пирамиди и цигански колела, усмихнат тренер с 2 отрочета весело дава интервю сякаш са се класирали за групите на Шампионска лига. Добре е в хотелЪ да се спретне един протест пред общината да се закупят и футболисти за веселяшкия отбор.

Отговори
1 0

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?