64

Стефан Стоянов: По-верятно е чужденец да ме смени

"Как стигнахме до успеха? Ами бихме с 2:1, каза временният треньор на Ботев Стефан Стоянов в коментар за успеха на подопечните си над Локомотив в София. - Възползвахме се от нашите положения. Ботев е в период в края на сезона. Футболистите са изморени. Имаше период , в който бяхме натрупали загуби. Ние успяхме да успокоим хората за кратък период, дадохме им малко самочувствие, намерихме им правилните позиции и може би нещата ще станат както трябва някой ден", каза Стоянов.

"Други хора вече почиват. Това, което ние свършихме, е футболистите, които имаме, да ги разпределим, така че да свършат най-полезна работа. Второто полувреме направихме промени. Може да се каже, че Локомотив София владееше инициативата, но трябва да сме доволни от всички на терена. Играха спокойно, на база на второто полувреме, справедливо спечелихме", добави той.

"Ако налагането на българи е политика, би било супер. Ако трябва да говоря от мое усещане, въпреки тези четири точки, вероятността аз да остана треньор е много по-малка, отколкото да е чужденец треньорът. Съжалявам, че говоря в личен план".

"Ние си гледаме нас. Хората, които са в момента, ще бъдат в Пловдив и ще играят. До мача с Арда има 3-4 дена. Можем да проведем тренировъчен процес. Най-важното е това, което може, да се свърши. Ние ще свършим професионалната работа. Ще играят най-вече юноши, ще усетят атмосферата, ще имат нужда от подкрепа, надявам се да я дадем. Да покажем, че футболисти и публика в Ботев са едно".

"Надявам се на реакция от феновете. Познавайки ги, ще има реакция. Ще сме усмихнати, а не прибрани някъде", каза още Стефан Стоянов.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Надя Драганчева

Надя Драганчева

31.08.2023 | 07:23

Екипът на сайта има ли критерии за МОРАЛ и за ПОЗОР ??????

Отговори
0 0
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

01.06.2023 | 23:58

Николай Петков Ралчев се казвам ( Нико женчо)и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз живея с майка ми и баща ми.Аз съм ма 49 години.Аз съм дълъг хубавец и богаташ,но имам обратна полова ориентациа.Тоест,обичам мъже и правя любов само с мъже.Никога не съм спал с жена.Много мразя жените!!!! Особено много мразя психопатката маика ми Надя Николова Драганчева на 72 години от Тутракан.Майка ми е тотално луда откачалка.Аз си търся мъж за мой съпруг и аз ще бъда неговата съпруга.На мен ми викат Николинка.Аз ще бъда вярна съпруга на моят мъж и ще му правя всичко в любовта.Даже и свирки.Аз много обичам полицаи,но да са инспектпри поне и да имат големи патлаци.Обичам и пожарникари,които да потушават моите страсти любовни....

Отговори
0 3

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?