Старозагорец свири мача Хебър - Струмска слава

Мачът остава да се играе при закрити врата

Реферът от Стара Загора Иван Пенчев получи наряда за главен арбитър на съботния двубой от поредния кръг на Втора ПФЛ между Хебър и Струмска слава(Радомир).

Срещата ще се играе при закрити врата от 15,30 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Асистенти на Пенчев ще бъдат Ивайло Атанасов и Владимир  Ташков. Като 4-ти съдия ще се изявява Валентин Станчев, а функциите на съдийски наблюдател ще изпълнява         
Красимир Драганов.

Днес отпадна и последната възможност да има поне 250 човека по трибуните на стадион "Георги Бенковски".

Съгласно инструкции на спортното министерство от тази сутрин се разрешава "в областите без потвърдени случаи на коронавирус(COVID-19) да се провеждат спортни мероприятия на закрито и открито, като присъствието на зрители се ограничава до 250 души, със задължително осигуряване на минимално разстояние 1 (един) метър между присъстващите или пък същите да бъдат поставени през едно свободно седящо място." 

Тази препоръка обаче не бе възприета от БФС и футболната централа остана на силно рестриктивната позиция за пълна забрана на допускане на зрители. 

Така на мача Хебър - Струмска слава и останалите срещи от предстоящия кръг във Втора ПФЛ на стадионите ще се допускат само футболисти, треньори, длъжностни и служебни лица пряко ангажирани с провеждане на съответния мач. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?