64

Стана ясно с какво "изгърмя" Георги Йомов

В урината на Георги Йомов е открит метаболид на тестостерона, което е анаболен стероид, твърди "24 часа", позовавайки се на свой източник. В събота стана ясно, че националът е дал положителна проба за забранено вещество след двубоя с Македония Гьорче Петров от Лигата на конференциите.

В момента той е със спрени права за 3 месеца и до 1 септември трябва да даде обяснения за случката пред УЕФА. Заради това са били проверени играчите на ЦСКА и Базел след реванша от плейофа за груповата фаза.

Наличието на анаболен стероид означава задължително 4 години наказание за национала, но всичко зависи от изслушването му от органите на УЕФА, като евентуално може за се стигне и до арбитражния съд в Лозана.

Единственият начин да се намали наказанието е да се посочи кой точно е дал забраненото вещество или пък да се разкрие схема за доставка и използване. При това положение може да се стигне до две години и дори шест месеца, но ще трябва малко чудо, за да се докаже подобно нещо, се казва още в информацията.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?