Сребърен Локомотив взриви Кърджали ВИДЕО

Страхотно шоу направиха футболистите на Локомотив и близо 500 фена на стадион Арена Арда в Кърджали след получаването на купата за второто място в изминалото първенство и сребърните медали. Родопското градче за първи път бе свидетел на подобни празненства. По-възрастни местни жители споделиха пред репортера ни, че толкова емоции не е имало дори при спечелването на Купата на България от Левски през пролетта на 1984 година, когато побеждава Ботев (тогава Тракия) с 1:0.

След последния сигнал на търновският рефер Георги Давидов домакините от Арда се прибраха съблекалните, а стадионът заприлича по атмосфера на Лаута. От ложата бе повикан почетният президент Христо Бонев. Черно-бялата икона представляваше славните си съотборници от тима, който през 1973 година за първи път спечели сребърните медали в клубната история. Заедно със Зума слязоха президентът Христо Крушарски и спортният директор Георги Иванов. Бонев поздрави момчета и първи прегърна старши треньора Александър Тунчев, който се справи перфектно, откакто пое отбора в началото на ноември.

Церемонията по награждаването бе изключително кратка. Сред най-радостните бяха Александровците - Колев и Иванов, които реализираха първите си голове в професионалния футбол. Много щастлив бе и вратарят Кристиан Томов. Младокът за първи път започна титуляр. Той се отказа от абитурентския си бал, за да играе за любимия Локомотив.

Играчи и треньори побързаха да занесат отличията на агитката. Пътьом те бяха аплодирани и от малкото останали привърженици на домакините. Най-много ръкопляскания имаше естествено за капитана Димитър Илиев.

Пред сектора за гости диригентската палка бе единствено и само за победителя в последните две анкети за Футболист на годината. Митко показа феноменално познание на всички песни и скандирания на агитката. Като рок звезда той първо загря пълния сектор, а след това започна шоуто с "и написала с молив: ЛОКОМОТИВ". Екотът от скандирането отекна в близките родопски върхове и на пълнолунието се създаде невероятна атмосфера. 

Фенове и отбор заедно. В тези мигове никой не мислеше за напускащите асове от защитата, за финансовите затруднения и предстоящите още по-тежки битки в Лига на конференциите и за защита на завоюваните позиции.

Просто нощта над Кърджали бе черно-бяла.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Филибар

Филибар

27.05.2021 | 15:08

Момчета направихте густото на цял Пловдив.

Отговори
4 0
Stefan

Stefan

27.05.2021 | 11:37

дончита, яж ми жълтия кОр, злобно човеченце

Отговори
1 4
До а бяха ли

До а бяха ли

27.05.2021 | 11:31

Бяха приготвели възелин за да си намажете жълтите дупен,ца,че от 6-те шпека многооооооо боли!

Отговори
6 1
А бяха ли

А бяха ли

27.05.2021 | 02:55

Си приготвили памперси, защото тук в Столипиново им раздадохме!

Отговори
6 10

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?