61

"Спортувай с Локо", Пламена Миткова и футболисти зарадваха децата от ОУ "Драган Манчов"

Кампанията „Спортувай с Локомотив Пловдив” продължи днес в ОУ „Драган Манчов”. 180 деца бяха зарадвани от световната шамрионка по лека атлетика за девойки Пламена Миткова, която пристигна заедно с треньора си Ивайло Русенов и бронзовият медалист от европейското първенство на троен скок Васил Русенов. Мъжкият футболен тим бе представен от капитанът Димитър Илиев, Тодор Павлов, Петър Витанов, Милош Петрович, Бабакар Дион, Ерик Сорга, Хорхе Сегура, придружени от директорът на школата Димитър Палазов и помощник треньорът на дублиращия тим Христо Златински, а също така представители на фенклуба. Капитанът и треньор на БК "Локомотив Пловдив" Михаил Андреев и плеймейкърът Аврам Андреев също се включиха в кампанията. 

Малчуганите посрещнаха спортистите от вратата на училището, с широки усмивки по лицата, развълнувани и пеещи “Само Локо”.  Те получиха като подарък и билет за следващия домакински мач срещу Черно Море.

След официалната част децата имаха възможност да избират измежду тренировка по футбол, баскетбол и лека атлетика с пловдивските любимци! Последва игра, в която емоцията по лицата им изписваше, че са истински щастливи и доволни.

"Благодарим на всички деца и техните учители, че ни направиха част от последния си учебен ден!
Очакваме Ви на стадиона, отново с усмивки по лицата и пеещи песни за любимото Локо!", написаха от Локомотив Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?