Следвайте ни

Спас Иванов: Твърденията на ФК "Балкан" са недопустими

viber icon

Шефът на ОС на БФС в Пазарджик Спас Иванов взе отношение по тиражираното по-рано през деня Отворено писмо на УС на ФК Балкан(Варвара) до медиите, с което се иска неговата оставка. Той коментира темата за съдийството и кой реално е ощетен от него. 

"На сайта на ОС на БФС са извадени записи от спорните моменти от въпросния мач и може да се види, че не само „Балкан“ не е ощетен, а напротив свирени са нарушения, които спират голови  атаки на „Чико“ на два пъти. За спорната дузпа – записът е от далечната страна, но съдията е на 3 метра от ситуацията и явно така е преценил. Освен това е нормално да извадиш картон на състезател, който има натрупване на нарушения.".

Иванов даде и мнението си относно твърдението, че "го боляла онази работа"

"Аз нямам такъв език. Казах, че не ме интересува кой ще бъде първи, втори, трети или четвърти, защото за мен е важно който и да бъде първи, да представя достойно Пазарджик в Югозападната трета лига. Помагал съм и на "Балкан", и на останалите клубове, но това, което твърдят, е недопустимо!

Ще се консултирам с адвокат, за да си потърся правата по съдебен ред. Не може заради междуличностни или междуклубни спорове да се прехвърля проблема от болната глава на здравата! Що се отнася до твърдението за субективно съдийство, първо от Варвара трябваше да изгледат записа на мача преди да излизат с отворени писма, в които има обидни и клеветнически твърдения. Добре, че имаме пълен запис на мача и техническите лица в Областния съвет на БФС и евентуално в Зоналния съвет на БФС ще го гледат и ще преценят дали Станислав Апостолов и Асен Николов са се справили със задълженията си“, завърши темата Спас Иванов.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?