Следвайте ни

Солена глоба за футболиста Мартин Камбуров след цирка с „паяка“

viber icon

Футболистът Мартин Камбуров отнесе солена глоба, заради разправията с полицаи и служители през май миналата година, научи „Марица“ от свои източници. Районния съд в Пловдив го признал за виновен в извършено хулиганство, но заради чистото му съдебно минало е освободен от наказателна отговорност. В крайна сметка му е наложена глоба от 1000 лв.

Футболистът Мартин Камбуров се сдоби с обвинения в хулиганство и повреждане на чужда собственост в края на май 2019-а. Тогава бе арестуван за 24 часа след скандал с полицай и служители на община Пловдив, след което освободен срещу 1000 лв. гаранция.

Припомняме и предисторията. 

Камбуров се скарал с тримата служители  заради поставени скоби на кола, която паркирал неправилно ул. "Подполк. Сава Муткуров" в града, въпреки поставения забранителен знак дори за престой и табелата с предупреждение за репатриране с "паяк". На шофирания от него автомобил, собственост на негова позната, били поставени три скоби. След като видял, футболистът вдигнал скандал, започнал да обижда и ругае по повод действията им. Камбуров хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. 

Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. 

След това Камбуров се качил в колата и потеглил, въпреки че скобите още не били свалени. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на "Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено било, че скобите са били повредени по време на движението и нямало как да се използват повторно. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?