102

Снежна буря в Истанбул остави Жак Пехливанов при хебърци

Халфът на Хебър Жак Пехливанов, който утре трябваше да мине ядрено-магнитен резонанс в Пловдив така и не успя да излети днес от Анталия. Причината е свързана с лошите атмосферни условия в Истанбул, където по летищата цари транспортен хаос заради множеството отменени или пренасочени полети. От вчера турският мегаполис е обхванат от снежна буря, която все още не е стихнала напълно. Заради нея Жак Пехливанов престоя днес почти 8 часа на летището в Анталия, в очакване на "зелен семафор" за излитане на самолета на турските авиолинии. След като полетът бе отложен на няколко пъти Жак се прибра в хотела на хебърци.

Въпреки неволите си, Жак Пехливанов(вдясно) демонстрира висок дух в хотела на хебърци тази вечер

Утре той ще направи нов опит за завръщане в България, където трябва да започне незабавно лечение на поредната му тежка контузия. Заради хаоса в Истанбул в лагера на Хебър пък все още не може да пристигне защитникът Мартин Михайлов.

Мартин Михайлов е чакан за втория етап от лагера на Хебър в Анталия

Според оптимистичните прогнози той ще може да направи първа тренировка със съотборниците си най-рано в четвъртък, тъй като ден по-рано пазарджиклии ще имат контрола с Дукаджини(Кина) и занимание на отбора не е предвидено.    

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?