61

Смут на летище Пловдив заради премеждие с ЦСКА

Леко напрежение на летище Пловдив настъпи тази сутрин, заради отбора на ЦСКА. Червените имаха неприятни премеждия преди заминаването за лагер в Турция. Армейците тръгнаха от София за Пловдив, където с чартър заедно с Берое, Хебър и Крумовград ще пътуват за Анталия, но по пътя клубният автобус се е повредил. 

От ръководството на ЦСКА успели бързо да реагират и да пратят ново возило, което да отведе тима до летище Пловдив. Отборът е закъснял известно време за пристигането си на аерогарата и останалите отбори са били принудени да ги почакат. Забавянето обаче не е било осезаемо и не е променило предварителната програма на отборите.

“Имахме малки проблеми с пътуването, но бяха решени. Дойдохме сравнително навреме и не закъсняхме много. Доволен съм от свършената работа до момента в подготовката. Нямаме контузени играчи, което бе и основната ни цел. Десет дни работихме на Панчерево и имахме отлично време, въпреки че е зима. Бисмарк тренира нормално вече. Бамба и Асен Дончев имаха операции, така че им трябва още малко време, за да са на линия", сподели на заминаване треньорът на ЦСКА Саша Илич пред медиите.

“Ако има възможност да се доведе играч, които да вдигне качеството, аз съм “за” това да дойде. Взехме Хайнц, така че съм доволен от състава към момента. Най-много искам да няма контузени играчи. Договорили сме шест отбора за контроли, не искам да намесвам политиката с футбола”, каза за финал Илич.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Левски 1914

Левски 1914

16.01.2023 | 11:06

цска ТИРЕ София 2016 скрибуца дайте им каруца.

Отговори
2 3

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?