64

Смяната на Томаш не е проблем, но нещата отиват в батака

Предците ни казвали, че преклонена глава сабя не е я сече. Оказа се обаче, че бъркат,  поне що се отнася до ситуацията с Александър Томаш и Локомотив. 

Александър Томаш Томовски няма да води "черно-белите" вече. Всъщност, той няма да води тази част от отбора му, която не бе разпродадена. 

Честно казано, г-н Томовски няма да ми липсва много, тъй като късметът, който носеше със себе си изчезна и Локомотив се превърна в един обидна слаб отбор. 

Последният мач 0:3 срещу Лудогорец бе еманация на безсилието на треньора тази пролет. Търновецът, чието основно достойнство е приятелството с Димитър Бербатов, не спираше да ни облъчва как му разпродали отбора и затова сегашните нищо не играят. 

Когато някъде не ти осигуряват условията, които искаш обикновено си тръгваш, или те уволняват заради мрънкането. Случи се второто, този, който поръчва музиката изгони диригента. Апропо, то дали има нужда от диригент за мачове като този с Левски (1:2) у дома и с Лудогорец (0:3) навън?

Интересно, уж Томаш преклони глава, пък  Крушарски развъртя сабята и му отряза главата. С този ход обаче нещата в Локомотив отиват от зле на по-зле.

Каквото и да ви говорят, знайте - в тази си конфигурация Локомотив няма да е фактор наесен. При това без значение с нова централна трибуна или без.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?