Сълзите на щастливия Почетино: Благодаря ти, футбол!

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино със сигурност бе един от най-щастливите хора на планетата в сряда срещу четвъртък през нощта. Той не успя да сдържи сълзите си още на терена след края на мача с Аякс от полуфиналите на Шампионската лига. Почетино обаче бе още по-емоционален при интервюто, което даде след реванша от полуфиналите, пратил Тотнъм на финала в престижния турнир. "След всички трудни моменти в последните пет години, този успех е за всички в клуба", заяви 47-годишният аржентинец, давайки да се разбере какво означава за Тотнъм възможността да играе финал в Шампионската лига.

"Трудно е да се говори. Емоцията е уникална, благодаря на футбол. Моите играчи са герои. Още преди година казвах, че този отбор е героичен. Втората част беше удивителна. Благодаря на футбола. Без футбола тези емоции са невъзможни. Благодаря на всички, които повярваха в нас. Трудно е да се опише това".

"Когато обичаш футбола, тогава не говориш за стрес и напрежение, а за любов. Показахме, че обичаме спорта и футбола. Беше невероятно. Беше удоволствие да гледам този мач".

"Трудно е да се бориш на това ниво, но съм благодарен, че съм треньор в този момент. Благодарен съм, че съм във футбола и че обичам футбола".

"Всички са герои, но Лукас е супергерой. От първия до последния. Искам да спомена и моето семейство. Посвещавам този успех на тях. Готвим се за следващия мач в неделя, а след това ще мислим и за финала". 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?