Словесна престрелка между Илиев и Занев, Акрапович бесен ВИДЕО

Словесна престрелка между капитаните на Локомотив и ЦСКА се разрази след нулевото равенство в мача между двата отбора. Явно ядосан, че със съотборниците си не създадоха нито едно чисто положение пред черно-бялата врата Петър Занев избухна: "Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с изпадащ. Нали се борят за шампиони? Вината е наша".

Димитър Илиев от своя страна не му остана длъжен: „Разбрах, че Занев е казал, че сме играли като изпадащ отбор. Щом имат амбиции да детронират Лудогорец, трябва да показват по-добра игра и при това положение, щом сме изпадащ отбор.

Напълно заслужено равенство. С оглед на очакванията за мача и двата отбора разочаровахме. За сметка на това много битка, борба, много нерви. Съдията спомогна за това мачът да изглежда така. Поделена точка, двата отбора показаха много битка и малко футбол.

Имаше ситуации, които за мен са необясними. Нарисувани картони не се дават. Недопустимо е да се свирят такива фулове и да се дават такива картони. На тях им спести няколко картона нарисувани, а на нас ни даде измислен картон. Не знам тенденция ли е. Последната седмица много отбори скочиха на съдиите. Далеч съм от мисълта, че той ни е виновен, че не сме победили. След като обаче отборите се критикуват за слаба игра и слабо ниво, трябва да се видят и съдиите по какъв начин свирят и с какво помагат на футбола в България да върви. Мисля, че имаше 55 фаула. 20 от тях бяха измислени, нямаше смисъл да се свирят“.

Треньорът на ЦСКА Акрапович пък 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?