1553

След Локо - Томаш каза "да" на Спартак

Александър Томаш е приел офертата на Спартак (Варна), научи "Марица". Треньорът, направил отличен сезон с Локо, ще води завърналия се в елита легендарен тим.

Естествено, с него към Варна ще отидат верните му помощници  Константин Мирчев и Тодор Кючуков. И тримата имат опит в морската столица като играчи.

Томаш ще има трудната задача да съгради нов тим на "Коритото" на практика от нулата. "Соколите" се разделят с повечето играчи и ще се търсят нови попълнения. Спонсорът не жали пари, като целта е скоро Спартак да играе основна роля в битката за Европа.

Преговорите между Томаш и варненци текат от доста време. Бившият вече треньор на Локо беше спряган и за ЦСКА-София, но там предпочетоха отново анонимен чужденец.

Както "Марица" вече написа, Локо ще бъде поведен от Любо Пенев. Треньорът се срещна два пъти в София с боса Христо Крушарски и се нави на много по-ниска заплата от обичайната за него. Очаква се на "Лаута" да пристигне екипът му, като се спрягат още имената на няколко футболисти на Хебър, сред които Ник Пенев - синът на Ел Голеародор.

 

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 2 оценки
4.5/5 от 2 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?