61

Славия издигна Михаил Касабов за президент на БФС

Славия издига кандидатурата на Михаил Касабов за президент на БФС. Новината съобщи босът на белия клуб Венцеслав Стефанов. Най-старият столичен тим традиционно е близък до ръководството на централата и при управлението на Иван Славков, а след това и на Борислав Михайлов. В момента Касабов е изпълняващ длъжността шеф на БФС след оставката на Михайлов. Вчера той се появи в Кърджали и изгледа победата на Локомотив Пловдив над Арда.

"Управителният съвет на Славия на свое заседание взе единодушно решение да номинира Михаил Касабов за шеф на футболната ни централа", заяви пред нашата медия Стефанов.  На въпрос на БЛИЦ какви са аргументите за това решение, той бе  категоричен:

"Михаил Касабов разполага с голям международен опит. От посочването му за временно изпълняващ длъжността президент той посети мачове в провинцията и показа, че има намерение да съблюдава нещата изкъсо. Президентът на футбола трябва да бъде човек, който да помага на клубовете, а не да е фигурант. Познавам Касабов от много години и смятам, че той ще е точният наследник на Борислав Михайлов".

"Първо искам да благодаря за доверието. Доверие, което идва от най-стария столичен клуб", заяви временно изпълняващият президент на футболната ни централа.

"До 15 март и има, и няма време. Какво ще се случи там, аз няма как да коментирам. Въпрос на избор. Засега повече няма какво да ви кажа, освен отново да благодаря на доверието от страна на Славия", добави известният управник, който само седмица след конгреса ще навърши 69 години.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Стоичков

Стоичков

19.02.2024 | 13:49

До кога с тези стари муцуни.Каквото и да са дали в професионален план им е време за заслужена почивка. Поколението на "четвъртите" в света и то се изчерпа,а за резултатите е без коментар. В цялата държава само схеми и задкулисни игри от които всички губим и никой не го е еня,че нищо не върви в правилната посока и се затриха цели поколения.Явно в БФС цирка пак ще е голям.

Отговори
2 0
Фифа

Фифа

19.02.2024 | 10:44

Левски издига Джо Байдън за Президент

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?