Следвайте ни

Сладък сюрприз за Тодор Неделев от...

viber icon

Капитанът на Ботев Тодор Неделев може и да е далеч от най-добрите си дни в любимия тим и националния отбор. В личен план обаче нещата при Тошко са близо до перфектни. Това показа пост в социалните мрежи на приятелката му Анита Терзийска, който показва, че са заедно и толкова щастливи, колкото в началото на връзката си. Повод за него е четвъртата годишнина от връзката й с футболния национал.

Тя сподели трогателно романтично послание във Фейсбук, което натрупа стотици лайкове и коментари за двамата влюбени.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Хората казват, че противоположностите се привличат.. Никога не съм вярвала в това, до момента, в който те срещнах и вече 4 години заедно го доказваме. Благодаря ти за всичко, любов... За това, че ме търпиш с всичките ми настроения и палитра от емоции в характера ми, за това, че не спираш да ме подкрепяш, да се грижиш за мен и да ме обичаш. Минали сме през не малко трудни моменти, хорски приказки, злоба и интриги, но това не ни бутна, напротив, направи ни още по-сплотени. Гордея се, че имам такъв човек до себе си, истински и с толкова чисто сърце. Знаеш, че винаги ще съм до теб където и да си, каквото и да става, защото заедно сме по-силни! Обичам те!”, написа очарователната Анита.

Коментари (2)

дада

дада

12.10.2020 | 12:02

За това че ме търпиш с всичките ПАЛИТРИ на характера ми и емоции ????Да та е.б.а. в бок..лука и про.сти.тутката смо.тана гну.сна .Намерила един об.итак куц кон да е издържа и да е храни та чак и платила 200лв на МАРИЦА да й пуснат снимката с него и това какво написала.Много падна ниско МАРИЦА...МНОГО..от както онова ЛАЙ.НО Руси Чернев е взе е.б.а майката на вестника и на сайта.Да четем подобни повръщания докато държавата се тресе от корупция и геноцид честно казано не мога да го понеса и ми идва в повече

Отговори
5 3
Олигофрен

Олигофрен

12.10.2020 | 17:13

Ей селтак, прост, кой те кара да четеш бе гнидо и да коментираш хора които ти и за 10 живота няма да стигнеш, ти можеш само да стоиш зад клавиатурката, отрепан от живота и да се храниш със злобата си, негоден червей.

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?