Скъпи билети за финала! Вижте цените

Скъпи билети за финалния мач от турнира за Купата на България пусна Професионалната лига, която администрира надпреварата. Както е известно за трофея ще спорят Локомотив и Ботев на Националния стадион Васил Левски на 15 май от 19 часа. За феновете на канарчетата са определени секторите а и Б, а за черно-белите привърженици В и Г. Желаещите да гледат двубоя от секторите А и В ще трябва да броят по 30 (тридесет) лева за билети. Секторите зад двете врати - Б и Г са оценени на по 10 лева.

За децата от школите на двата клуба ще бъдат отпуснати безплатни места в сектор "Лъвчетата" като те ще трябва да бъдат с придружители.
Допълнително ще бъдат обявени мерките за сигурност като зони за паркиране и придвижване към стадиона. Днес е имало среща на представителите на клубовете, на СДВР и на ПФЛ.

ПФК БОТЕВ /ПЛОВДИВ/
 
Сектор "А" - блокове 8 и 9 - 40 лв.
Сектор "А" - блокове 11, 12, 13, 14 и 15 - 30 лв.
Сектор "Б" - блокове от 19 до 24 - 10 лв.
Сектор "Б" - блокове 17 и 18 /"лъвчета"/ - 15 лв.
 
ПФК ЛОКОМОТИВ /ПЛОВДИВ/
 
Сектор "В" - блокове 29, 30, 31, 32, 33 - 30 лв.
Сектор "Г" - блокове от 37 до 42 - 10 лв.
Сектор "Г" - блокове 35 и 36 /"лъвчета"/ - 15 лв.
 
Билетите магат да бъдат купувани от утре на всички каси на Eventim в страната и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange, билетния център на НДК. Ето и линк към адресите на касите в град Пловдив https://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?