Следвайте ни

Скандалът в Ботев се разраства: Кошински се закани да съди Бандаловски

viber icon

Председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински реагира остро на обвиненията срещу него от страна на Иван Бандаловски. Кошински заяви, че най-вероятно ще съди Бандаловски за думите му, които според него са "откровени лъжи".

Публикуваме поста на Кошински във Фейсбук без редакторска намеса:

"Ще се опитам да коментирам темите от последните дни. Четох пасквила на Бандаловски и мисля, че не трябва да му отговаряме официално, а да проверим с адвокат дали не можем да го съдим. Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички ентусиасти, които си мислят, че могат да се гаврят с Ботев и то с откровени лъжи.

По отношение на въпроса с пресконференцията, не съм си променил мнението, че такава трябва да има. Но не съм си променил и мнението, че на тази пресконференция темата не трябва да е само “колко са зле нещата", дори и да е така. Не искам да се предавам и освен темата за състоянието на клуба смятам, че другата задължителна тема трябва да е "какво правим сега“.

Затова полагам усилия да помогна с каквото мога (намаляване на бюджета и осигуряване на средства за клуба). Убеден съм, че двете теми вървят ръка за ръка. Припомням и най-важните действия, които трябва да се извършат (не са подредени по важност). Ще се радвам, ако сред нас има хора, които биха се включили в реализацията им. Разбирам форумната ни сила, но се налага да отделяме и време, средства и енергия за тях.

- Намаляване на бюджета.

- намиране на спонсори.

- маркетингови инициативи за осигуряване на средства

- фенски инициативи за осигуряване на средства

- закупуване на акциите от ТЦ ИМЕ придобиването на дълга на Рент Мениджмънт и прекратяване на делото срещу клуба и Сдружението

- конституирането на ръководство на клуба

- други полезни неща, които могат да се предлагат.

По въпроса за общото събрание на сдружението съм съгласен, че трябва да го насрочим, но трябва да определим точките за неговото свикване (дневен ред). Както и дата, час, място и тн."

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (3)

Руни

Руни

25.09.2020 | 22:41

Незнам кои са слевващите виновни на Феро ..защо не послуша кокала да си ходи за риба . Инък ще изгони половината отбор .

Отговори
5 1
Шута

Шута

25.09.2020 | 15:49

Коши ,Кочината да не реве от истината . Ще съди ,ама друг път . Защо го изгониха от боклука ?

Отговори
7 1
намръщенЪ

намръщенЪ

25.09.2020 | 14:49

Дано Левски не ни наниже шестица и да си върне за мач от преди 60 години...... :(

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?