61

Скандал в Астън Вила: Треньор искал голи снимки от футболистките

Бивш старши треньор в женската академия на Астън Вила е обвинен в непристойно поведение спрямо подрастващи момичета. “Дейли Мейл” разкрива, че Джак Пийл е искал от девойки от школите на няколко отбора от Висшата лига при дамите да му изпращат голи снимки.

Той е бил временно отстранен от Астън Вила през септември 2021 година след постъпили оплаквания срещу него от състезателки от представителния женски отбор на клуба от Бирмингам. Отделно е настоявал за голи снимки и на момичета от школата на Вила на възраст от 16 до 18 години. Освен това той е коментирал телата им и ги е призовавал да се срещат извън стадиона.

После 27-годишният мъж сам е напуснал работата си в деня, в който клубът му го е бил призовал да даде показания. Самият той отрича всички обвинения.

“Дейли Мейл” допълва, че след въпросния случай от есента на 2021 година Английската футболна асоциация не е предприела нищо по въпроса, макар да е била информирана. По тази причина после Пийл изкарал още 9 месеца на работа в клуб от Тамуърт.

Чак през миналия месец от ФА са започнали работа по случая.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пешо

Пешо

03.02.2023 | 03:19

Ох бейби, и аз искам!

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?