Следвайте ни

Скандал с делото за Тоско в Гърция: Искат по-лека мярка за собственика на автомобила -убиец

viber icon

Скандален развой придобива делото за убийството на Тоско Бозаджийски в Солун. Съдия-следователят поиска мъжът, с чийто автомобил бе прегазен привърженикът на "Ботев" Пловдив, да получи по-лека мярка за неотклонение и да не попада отново в ареста. Прокуратурата оспори това. Специален арбитражен съдебен състав трябва да се произнесе до три дни.

49-годишният мъж, на чието име се води колата, убила Тоско Бозаджийски, отрича всички повдигнати му обвинения.

"Неговите обвинения са за нанасяне на тежка целенасочена телесна повреда, което е тежко обвинение съгласно гръцкото законодателство.", каза от Солун адвокатът на семейството на Тоско Бозаджийски Константина Харизанова.

"При наличието на такова разногласие мярката се разрешава от съдебен съвет, който в идните дни ще се постанови относно мярката за неотклонение.", добави пред bTV адвокат Харизанова.

По закон, следствените действия трябва да приключат в рамките на година. Тя вече е изтекла. В ареста засега остава единствено жената, управлявала автомобила.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Игратя много пари...

Игратя много пари...

03.02.2021 | 17:19

Савидис е руски олигарх от гръцки произход, роден в Грузия, който е сред най-мощните инвеститори в Северна Гърция, бивш депутат в руската Дума, близък с президента Владимир Путин. Той е собственик не само на футболния клуб ПАОК и на луксозни хотели, но и участва в производството на цигари и захар. За да постъпиш на работа в негова компания, е необходимо не само да имаш перфектно образование, но и да владееш руски език, твърдят негови сътрудници.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай