Следвайте ни

Скандал: Янко Ангелов плаши шеф на Хебър: Децата ти ще плащат!

viber icon

В пореден свиреп скандал се забърка посред нощите бившият капитан и халф на Хебър Янко Ангелов, който в момента е на лагер с Монтана в Алания, Турция.

Роденият в септемврийското село Варвара бивш полузащитник на Балкан(Варвара), Любимец, Пирин(Рз), Септември(Сф), Локо(Пд) и Хебър е торпилирал със заплашителни клетви чрез SMS-и доскорошния си началник в пазарджишкия клуб Иван Папазов, научи "Марица".

"Има господ да знаеш... Децата ти ще плащат за твойте мръсотии !"(б.р. публикуваме текста без редакторска намеса), гласи едно от посланията към Папазов. 

"Когато опитах да върна телефонно обаждане на непознатия номер, отсреща не ми вдигна никой. По-късно се установи, че това е телефонният номер на бившият ни футболист Янко Ангелов", коментира пред "Марица" Иван Папазов. Спортният директор на хебърци допълни, че не е виждал и чувал Янко Ангелов от месеци и е меко казано потресен от действията на въпросния футболист. 

Папазов веднага телефонирал на колегата си в Монтана Румен Панайотов за да го запознае с действията на Янко Ангелов.

"На вашите читатели оставам възможността да преценят интелектуалният багаж, моралът и възпитанието на това момче", каза още Папазов.

Утре шефът на хебърци ще входира по надлежния ред и жалба в полицията във връзка със среднощната случка, разиграла се преди около час. 

Припомняме, че през миналата пролет още като футболист на Хебър Ангелов се забърка в пиянски скандал, за което бе сериозно санкциониран, а по-късно и дисциплинарно уволнен от клуба. Тогава варварецът опита да замаже положението като каза пред столичен сайт, че питейното нощно заведение в Пазарджик - "Хевън" било сладкарница.    

"Марица" е готова да даде право на отговор на Янко Ангелов в случай, че той пожелае да сподели мотивите си относно атаката спрямо Иван Папазов. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай