Синът на Гонзо подписа с Локо, вижте първото му интервю ВИДЕО

Нападателят Александър Иванов е второто ново попълнение на Локомотив от началото на подготовката. Вчера синът на спортния директор Георги Иванов парафира своя договор, след като получи одобрението на старши треньорът Александър Тунчев в едномесечните проби, които изкара. 

Това е първи професионален договор в кариерата на Иванов. Той е роден на 29 септември 1999 г. и минава всички формации в академията на Левски като записва и мачове за юношеския национален отбор. През последните два сезона младокът игра за третодивизионния Рилски спортист (Самоков). Преди да дойде на Лаута, той бе искан от Славия, но за привличането му е настоял лично президентът на черно-белите Христо Крушарски, който е и спонсор на самоковския клуб.

Александър ще е трето поколение от фамилия Иванови, които ще играят за Локомотив. Дядо му, чието име носи, бе част от черно-белия тим, спечелил Купата на Съветската армия през 1983 г. Баща му Георги Иванов се изгради като футболист на Лаута като дебютира за представителния тим още на 16 години, а на 21 бе продаден на Левски.

"Радвам се, че съм в голям клуб като Локомотив Пловдив, който е с богата история и многобройни фенове. Всички момчета ме приеха добре и адаптацията ми беше лесна. Треньорът Александър Тунчев прави така, че да се влагаме максимално в тренировките. Надявам се да зарадваме привържениците още при гостуването на ЦСКА", заяви Иванов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?