64

Щастливият татко Мартин Камбуров разкри новия си бизнес

Мартин Камбуров и половинката му Гергана се радват от половин година на първия си наследник. 41-годишният нападател стана голмайстор във футболното ни първенство за всички времена с 256 попадения, изпреварвайки легендата Петър Жеков. А от малко повече от година

"Вече 8 години сме заедно", каза жената до Камбуров в интервю за bTV от новия им дом в Пловдив.

"Малкият Мартин коренно промени живота ни и го осмисли. Радва ни", допълва щастливата майка.

"Наистина това е най-хубавото нещо - да имаш дете. Преди не вярвах на хората, когато ми го казваха, но след раждането на Мартинчо вече зная, че наистина е така. Ежедневието ни коренно се промени. Дори да имам тежки моменти във футбола, загуби, когато се прибера у дома и го видя, забравям всичко", обясни Мартин Камбуров. 

"За рекорда получих поздравления от футболисти, които са икони в българския футбол. Стоичков беше един от първите, които ми честитиха, Христо Бонев, Димитър Бербатов - голмайстор номер 1 в националния ни отбор, много левскари също - Войн Войнов, Пламен Гетов, Георги Иванов-Гонзо и др. За моя нерадост Петър Жеков не ме е поздравил. Може да има някаква причина", каза Камбуров.

Голмайсторът и спътницата в живота му Гергана разкриха и за бизнеса си. Оказа се, че Камбуров изкарва пари и извън футбола. Двойката има цех за мебели и смята да го развива. Също така възнамеряват да се пробват и в други посоки.

"Във футбола съм успешен, надявам се и след футбола да имам успешни проекти", добави Мартин Камбуров.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Манго

Манго

02.01.2022 | 07:54

Цех за илюзий има

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?