Следвайте ни

Шок във футбола: Шеф в ЦСКА призна за обединение с 1948

viber icon

Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков, направи интересно изказване относно евентуално обединение между "червените" от стадион "Българска армия" и ЦСКА 1948. Както е известно, клубът от Борисовата градина преживява сътресения, след като собственикът Гриша Ганчев обяви, че се оттегля. 

"Не съм привърженик на конспирациите, но мисля, че обединението не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл. Защото, ако допуснем, че повече няма да има желаещи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще дойде време, в който той да прекрати дейността си поради липса на финансов ресурс. Тогава феновете, които са подкрепяли толкова силно отбора, винаги са били нашият 12-и играч на терена, ще изпаднат в една патова ситуация какво трябва да правят. Така че вашият размисъл не е далеч от логиката, че това може да се случи. А може би, вероятно има и такива, които с действията си целят подобен ход, той да е замислен предварително и всички тези действия да са продиктувани в посока на такова развитие", заяви Пламен Марков пред телевизия Европа. 

Шефът на "червените" призна, че декларацията на част от феновете на ЦСКА може да бъде тълкувана като замисъл да се стигне до подобно обединение. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай