64

Шефовете на Локомотив Пловдив с позиция след наказанието

Уважаеми привърженици,

Днес ДК към БФС обяви решенията си за наказания след пловдивското дерби. Според едно от тях “черно-белите” са глобени с 10 000 лева и ще играят следващите си две домакински срещи (с Черно море и ЦСКА 1948) пред празни трибуни.

Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив намира за неприемливо и недопустимо това решение да бъде публикувано от БФС преди да ни е съобщено по официален път. Не приемаме и да бъдем санкционирани “на тъмно” без да ни е предоставена каквато и да е била възможност да се запознаем с доказателствата, в подкрепа на обвинението, и да упражним правото ни на защита.

Изискали сме решението с мотивите и доказателствата, които са довели до тези тежки наказания.

Клубът ще вземе отношение по случая след като получи поисканите материали от БФС. Надяваме се да е скоро, за да можем да упражним правото ни на обжалване.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Драган

Драган

08.09.2022 | 06:16

За всеки опит да натопиш другия двойно наказание .Така се прави с изхвърлените кърпи.Пуснете днес декларация срещу Волен Чинков че ви подари мача. Това няма да го направите щото ви е угодно нали м...и !?

Отговори
0 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.09.2022 | 20:42

господа ШЕФОВЕ оправете си АГИТКИТЕ изчистете си КЪЩИЧКАТА от ФУТБОЛНИ хулигани провокатори пияни дрогирани НИЩО ЛИЧНО но АГРЕСИЯТА е РАЗРУХА а не ИЗГРАЖДАНЕ

Отговори
3 3

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?