61

Шефовете на Локо с горещ коментар за общото събрание, трансферите и целите ВИДЕО

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Лъчезар Димитров представи новият спортен шеф Красимир Петров. Преди това двамата се срещнаха с фенове на тима. Димитров и Петров говориха за трансферите през зимната пауза и за целите пред тима през пролетния дял от първенството, а също така и за желанието на един от основните акционери Христо Крушарски за свикване на общо събрание на клуба.

"Христо Крушарски има 50 процента в акционерното дружество. Останалите са на човека, когото представлявам. По устав общо събрание се свиква със 75 процента от акциите, така че двамата трябва да се разберат, ако искат общо събрание. 

Моето желание е да бъдат налагани повече млади футболисти, защото са по-конвертируеми. Старши треньорът иска по-опитни играчи. Ние сме му гласували пълно доверие. Бирсент Карагарен го имам за мой син. Той бе продаден, защото даде 100 процента. Няма как да искаме от него да даде повече", сподели Лъчезар Димитров.

"Ще въведем нов модел за търсене на играчи, за да се избегне ситуацията като сегашната, когато през зимната пауза идват седем играчи. Ще бъдем по-прецизви в подбора. Не споделям опасенията на феновете, че отборът се е обезкървил, тъй като бяха продадени двама, а привлякохме седем. При това взехме новите преди да бъдат продадени двамата", заяви от своя страна Красимир Петков.

Всичко, което казаха Димитров и Петров вижте в прикачения файл.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?