Следвайте ни

Шефът на съдиите с тежки обвинения към Крушарски

viber icon

Председателят на съдийската комисия към БФС Костадин Гергинов направи скандално разкритие за разговор с президента на Локомотив Пловдив Христо Крушарски. Той обяви, че е получил обаждане от Крушарски, който го помолил да предаде негови думи към съдията Валентин Железов. Железов ръководи дербито на черно-белите с ЦСКА. По личното мнение на Гергинов, на фона на всичките психологически атаки, реферът се е справил добре с ръководенето на срещата, а многото отсъдени нарушение за били презастраховане, така че нито един от двата клуба да не може да обвини съдията за крайния резултат.

„Да, на практика нямаше мач, в който да няма претенции към съдиите. Опитахме се да включим и млади, и международни съдии, които допуснаха грешки и дадоха повод за тези атаки.

Атаката към Железов започна още в четвъртък вечерта, когато ми се обади президентът на Локомотив Пловдив с молба да предам негови думи към съдията Железов, че той контактувал с някой си, че пиел кафето си с някого... При моят отказ да направя това нещо, последваха и други атаки. Интересното е, че само чистачката в клуба не се обади и не публикува нещо по сайтове. Аз пожелах късмет на съдията преди мача и това ще бъдат моите думи към съдиите преди всеки мач. Не мога да се обадя и да им казвам внимавай за това, внимавай за този, за онзи“, заяви шефът на съдиите.

Ако някой съдия ми е споделил за натиск, бих го споделил. Аз се притеснявах за един съдия, че е бил притискан. Разговарях с него и той ми каза, че никой по никакъв начин не го е атакувал. Става въпрос за мача Локомотив Пловив – Етър, когато собственикът на Локомотив имаше рожден ден. И в кръга на шегата го попитах да не са му намекнали нещо, че има рожден ден и трябва да му направим подарък. Той отрече и каза, че никой нищо не му е казал. Там допуснахме грешки. Съжалявам. Искам да оставя журналистите без работа, да се занимавам със скандалите в плуването или нещо друго, но не и с футбол и с футболните съдии“, заяви Коце Гергинов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Шпека

Шпека

08.03.2021 | 21:09

Гергинов каква нежна жена беше като съдия сега два пъти по-голяма !!!

Отговори
2 0
Гергински

Гергински

08.03.2021 | 20:57

Ти не си вред,за това съдиите режат Локомотив.Много е нежен Крушарски,за такива подлизурковци трябва като Г.Илиев да треперите и да сънувате кошмари

Отговори
1 1
Гонзо 1

Гонзо 1

08.03.2021 | 20:56

В локуту човека който се занимава със съдиите е Наско Узунов.

Отговори
0 2
Гонзо1

Гонзо1

08.03.2021 | 20:52

Крушарски е един прост цървул,и не разбира от футбол.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?