Следвайте ни

Шефът на Чико: Ще приемем всяко решение по казуса "Свиленов"

viber icon

Относно казуса с футболиста на Чико-Бунара Валери Свиленов и неговата правоспособност, което стана повод за депозираната днес от ФК Брацигово жалба, се свързахме за коментар и с шефът на бяжанския клуб Йордан Михайлов.

"Преди 3 седмици Валери Свиленов, който е състезател на ФК Чико-Бунара ми сподели, че е получил червен картон в ролята си на старши-треньор на ФК Ботев(Ихтиман).

Последва обаждане за консултация от моя страна до ЗС на БФС - София. След като обясних случая от там ми беше заявено, че

футболиста има право да играе. Съответно Валери Свиленов взе участие още на мача с ФК Чепинец(Велинград). Без значение как ще бъде решен казуса, ние сме взели мнение относно редовността на състезателя.", коментира Михайлов. 

Той допълни, че ако се окаже, че според нормативната база Свиленов не бил правоспособен футболист, Чико ще си понесе наказанието.

"Убеден съм, че ако сме били подведени, то не е било умишлено и ще приемем всяко решение.", завърши силният човек в отбора на село Бяга.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?