61

Шефът на Ботев: Скоро ще дадем битка на Лудогорец за титлата!

Спортният директор на Ботев Артур Платек заяви, че е доволен от представянето на отбора през изминалия сезон и от развитието на проекта в клуба. Той даде интересен отговор на въпрос кога канарчетата ще са готови да се борят срещу Лудогорец за шампионската титла.

"В главата ми не минава мисълта, че трябва непременно да натиснем. Ще ви дам един много добър пример. Миналата година в Полша отборът на Ягелония се бореше за оставане. Тази година отборът завърши на първо място и ще играе в Шампионска лига. Във футбола нещата са динамични. Да, факт е, че полското първенство е лудо и там се играе физически футбол. Искаме да направим следващата стъпка, да изградим добър отбор, да имаме добър баланс в състава. Искаме хубав стил на игра за феновете. Когато постигнем това, успехът ще дойде. Не знам точно кога ще се борим с Лудогорец, но се надявам, че моментът ще дойде скоро", сподели полският специалист пред Спортал.

"Започваме да променяме нещата. Това, което имаме в клуба, е добро, но можем да направим нещата още по-добри като например моята работа, работата на хората около клуба, работата на треньорите и играчите. Винаги можем да се подобряваме. Веднъж имахме разговор с Душан и му казах, че съм максималист и че искам да подобрим това, това и това. Той ми каза: „Стига, стига“. Може и да е бил прав и аз трябва да намеря нужния баланс. Винаги съм искал и искам да се подобряваме всички заедно. Тогава успехите ще дойдат без съмнение".

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?