Шеф на Левски с много тревожни думи за бъдещето на клуба

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяснимо бе разтревожен след последните събития на Герена, породени от проблемите с правосъдието на мажоритарния собственик на клуба Васил Божков. Днес Колев се срещна с представители на националния фенклуб на сините, но нямаше с какво да ги зарадва.

“Обсъдихме каква е ситуацията чисто финансово и как членовете на НКП могат да помогнат. Колко още Левски ще издържи, зависи какви постъпления ще постъпят. Обсъждахме кампании, възстановяване на членските карти…

Бъдещето към днешна дата не изглежда розово. Вече казах, че хоризонтът ни е доста къс. По-конкретни измерения ще придобие следващата седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона.

Дали аз ще работя в Левски или не - е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. Нямам представа къде са акциите”, каза Колев след което продължи:

“Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти, в което се съмнявам. Да, спокойни са, защото не бяха в България. Сега ще се потопят в българската действителност.

Най-вероятно другата седмица ще има официално изявление от клуба.

Опциите са много, но ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, за да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат приносител и трябва воля от негова страна”, допълни Павел Колев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?

Към анкетата