Следвайте ни

Шеф на Левски с много тревожни думи за бъдещето на клуба

viber icon

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяснимо бе разтревожен след последните събития на Герена, породени от проблемите с правосъдието на мажоритарния собственик на клуба Васил Божков. Днес Колев се срещна с представители на националния фенклуб на сините, но нямаше с какво да ги зарадва.

“Обсъдихме каква е ситуацията чисто финансово и как членовете на НКП могат да помогнат. Колко още Левски ще издържи, зависи какви постъпления ще постъпят. Обсъждахме кампании, възстановяване на членските карти…

Бъдещето към днешна дата не изглежда розово. Вече казах, че хоризонтът ни е доста къс. По-конкретни измерения ще придобие следващата седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона.

Дали аз ще работя в Левски или не - е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. Нямам представа къде са акциите”, каза Колев след което продължи:

“Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти, в което се съмнявам. Да, спокойни са, защото не бяха в България. Сега ще се потопят в българската действителност.

Най-вероятно другата седмица ще има официално изявление от клуба.

Опциите са много, но ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, за да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат приносител и трябва воля от негова страна”, допълни Павел Колев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?