61

Шеф на "Ботев" алармира: Под безпрецедентна атака сме! ВИДЕО

Членът на управата на "Ботев" Слави Микински алармира за атака срещу клеба на пресконференция преди старта на пролетния дял от първенството. 

"Подложени сме на безпрецендентна атака. Демонтажа на турникети, ограничаване на достъпа до скайбоксове, спиране на асансьори, кулминацията бе нападение към наш фен.
Нашата цел е хората да идват на стадиона с децата си и там да е безопасно. Клубът трябва да вземе отношение. Моля да се върнем към нормалността, всеки да си изпълнява задълженията и да осигурим комфорт на треньора и състезателите. Тези събития влияят на играчите" заяви адвокат Микински

"Строителството на стадиона е благодарение на ботевистка общност и дългата борба. Да благодарим на всички общински съветници, които многократно гласуваха средства. Това са парите на данъкоплатеца и на пловдивчани. Ако трябва ще тровят мишки и ще трепят хлебарки, но ще запазят своя дом. Не се поддавайте на манипулации, идвайте на стадиона и подкрепяйте отбора", призова председателят на Сдружение ФК Ботев Борис Гиздаков.

Относно битите през ноември фенове се оказа, че въпреки действията на прокуратурата никой в Ботев не знае за това. "Никой не се е обърнал към Ботев. Нашият клуб не е информиран за този инцидент. Каквото ни е поискано сме го предоставили на компетентните органи", заяви Микински.

На въпрос защо няма записи- той отговори кадри се пазят 5-6 седмици. "Няма своевременно искане от прокуратурата за допълнителни кадри", допълни той.

За назначаването на арестувания Въльо Петров за шеф в клуба, се оказа, че никой не знае за неговата престъпна дейност и обвиненията не са свързани с работата му при канарчетата. 

Все пак от Ботев признаха, че назначаването на Въльо Петров е грешка, а това е направено от изпълнителният директор Алексей Киречек.

Самият Киричек заяви, че не може да коментира, защото се води разследване. Не стана ясно защо не му е поискано свидетелство за съдимост.

"Явно това не са били правилните хора, а с охраната на стадиона ще се занимават други хора", добави Киречек. 

Относно факта, че кадрите със спирането на тока съвпадат с казаното от фирмата- изградила ел- захранването Микински заяви: Причините за спирането на електричеството според нас са различни. Нашето становище е, че има външна причина. Призовали сме полицията да установи причините. Надяваме се на назависима експертиза. Според нас кадрите имат отношение към казуса.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Мънолито

Мънолито

15.02.2024 | 16:28

Че имаше лъбут имаше ами да каят за.......!!!

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?