Следвайте ни

Ще има ли видео терапия за Стивън Езе? Гонзо е категоричен...

viber icon

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов, заяви, че клубът не планира да предприема наказателна акция срещу защитника Стивън Езе, заради отказа му да подпише нов договор. Контрактът на защитника е до края на декември. 
В Левски, където Гонзо прекара значителна част от кариерата си, бе обичайна практика тези, които не подновяват договорите си да гледат по 8 часа видео на стадиона.

"Езе има договор с нас до декември. Дали той ще играе - това го решава треньорът. Според мен той е важен футболист и докато взима заплата, на него ще се разчита. Не е задължително един играч да преподписва, ако не желае. Той отказа да го направи и ние уважаваме позицията му. Но аз го познавам и съм убеден, че до декември той ще бъде отдаден на тима", заяви Гонзо.

"До 3:0 контролирахме ситуацията. Важно е тези срещи да бъдат взимани, те са от задължителните. Но мач става, когато и двата отбора искат да играят. Когато обаче единият тим гледа само как да се защитава, нещата не се получават. Победата ни днес беше много лесна - реализирахме три попадения, а имахме и друга ситуация. Локомотив израства с всеки изминал двубой", завърши Иванов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?