Шампионите от КЦМ 2000 Груп занесоха трофея в Общината

Футболистите на КЦМ 2000 Груп занесоха в Община Пловдив шампионската титла на България по мини футбол. Там те бяха посрещнати в заседателната зала на община Пловдив от зам.-кмета Георги Титюков и Петър Зехтински. На тържеството присъстваше и изпълнителният директор на КЦМ 200 Груп Румен Цонев.

За втора поредна година отборът печели най-престижния трофей у нас. Съставът ще участва в Шампионската лига по мини футбол. Надпреварата ще се проведе от 4 до 8 септември в италианския град Римини. 

Зам.-кметът Георги Титюков поздрави тима на КЦМ за успеха. Петър Зехтински сподели пред играчите, че много се зарадвал за успеха, повече отколкото на мачовете на Локо и Ботев в първия кръг. 

Напълнихте ми душата, каза Зехтински на футболистите. Преди години обичах да играя на малки вратички на стадион "Ботев" и даже гледането на мачове ми доставя удоволствие, завърши шефът на "Спорт и младежки дейности".

Отборът с трите купи - Шампионска лига на България 2019, Суперкупа на България 2018 и Купа на Пловдив 2019

Изпълнителният директор Румен Цонев добави, че отборът ще направи всичко възможно и в бъдеще купата да не напуска Пловдив. 

След рандевуто в Общината футболистите на КЦМ 2000 Груп направиха почетен тур из улиците на Пловдив с открит автобус. Както миналата година. Традициите затова са традиции - да се спазват и продължават. Дано!

Ето и видео от шествието на шампионите от КЦМ 200 Груп с открития автобус.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
И защо

И защо

18.07.2019 | 13:56

В община пд като кцм е в община куклен. По тяхната логика по правилно е да я бяха занесли в банкя

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?