Следвайте ни

Сензационно: Бивш играч на Ботев и Марица стана директор в САЩ

viber icon

Бившата звезда на Марица, Ботев (Пловдив), Левски и Славия Георги Христов обяви в социалната мрежа "Инстаграм", че е започнал работа като директор по развитието в американския футболен клуб Флорида Премиър. Както е известно, нападателят спря с футбола в САЩ, където защиташе цветовете на Тампа Бей Роудис.

"Прекратих кариерата си преди две години и реших да не се включвам веднага на местната сокър-сцена. Беше много освежаващо за мен да се отдръпна и просто да наблюдавам, но също така да се срещна с много хора, ангажирани с играта. В Тампа Бей има много добри младежки клубове, които правят всички възможно, но трябва да бъда честен и да кажа, че един клуб се откроява. Флорида Премиър ФК е един от най-успешните клубове във Флорида. Когато се обърнаха към мен, се почувствах невероятно - просто разговаряхме и споделяхме идеи през последните два месеца. Бях смаян от техните идеи, визия, стремеж и клубната култура като цяло! Така че съм щастлив да споделя, че за мен е истинско удоволствие да стана част от голямото семейство на Флорида Премиър ФК. Ще направя всичко възможно, за да помогна на този модерен клуб да стане един от най-добрите в страната, ние наистина вярваме в това. Да дадем на младите играчи най-добрите възможности на местно ниво, но не само!!! Да мислим мащабно, защото има повече таланти, отколкото осъзнаваме, точно тук, в залива Тампа. Хайдееее!", написа Жоро Метъла.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай